Följ Miljonlotteriet

29-åriga Rebecca vann en bil för hela familjen på skraplott från Miljonlotteriet!

Pressmeddelande   •   Mar 30, 2016 08:15 CEST

Rebecca från Småland låg hemma och var sjuk när hon fick den bästa krya-på-dig-presenten hon kunde önska sig – en ny bil. Rebecca hade länge drömt om en ny, säkrare bil för hela familjen. Tack vare en vinst på 200 000 kronor i Miljonlotteriets bilchansen har drömmen nu gått i uppfyllelse.

När Rebeccas man frågade om de tillsammans skulle skrapa lotterna från Miljonlotteriet infann sig orken och lusten inte riktigt. Hennes man fick därför skrapa lotterna själv och efter en stund hördes ett rejält glädjetjut och vrål från köket.

– Det var fantastiskt roligt. Min man kom till sovrummet med andan i halsen och berättade att vi hade vunnit 200 000 kr, berättar Rebecca.

Bilvinsten kom mycket lägligt eftersom parets gamla bil sjöng på sista versen. Valet av den nya bilen var varken ett svårt beslut eller direkt överraskande. Familjen hade nämligen länge drömt om en ny och säker familjebil och eftersom Rebeccas man jobbar på Volvo blev det en bil från den tillverkaren.

I helgen har småbarnsfamiljen för första gången testat långkörning med den nya bilen eller ”rymdfärjan” som parets tvååriga dotter kallar den, för att fira påsk på Kolmården.

Om Miljonlotteriet

Miljonlotteriet grundades 1964 och är ett av Sveriges äldsta lotterier. Företaget erbjuder skraplotter via prenumeration, online och i butik samt bingo på nätet. Visionen är att Miljonlotteriet ska vara ett nav för fantastiska kundupplevelser och ett rikare liv. Miljonlotteriet ägs av IOGT-NTO och tillsammans har de en dröm att ingen ska behöva växa upp i en värld med missbruk. Hela överskottet från Miljonlotteriets verksamhet går till IOGT-NTO:s arbete. Sedan år 2000 har man bidragit med 1,8 miljarder kronor. Läs mer på: www.miljonlotteriet.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.