Följ Miljonlotteriet

Annika Nyberg blir ny VD för Miljonlotteriet

Pressmeddelande   •   Mar 24, 2016 08:56 CET

Annika Nyberg, tidigare VD för City Airport i Göteborg, efterträder Ludwig Alholt som VD för IOGT-NTO-ägda Miljonlotteriet. Annika Nyberg har över 20 års erfarenhet från kund- och tjänstesektorn, både inom nationella och internationella marknader. Hon tillträder tjänsten den 18 april.

– Jag känner en oerhörd stolthet över möjligheten att ta mig an det här uppdraget. Miljonlotteriet är ju ett av Sveriges ledande spelföretag och vi ska fortsätta utvecklingen med underhållande spel och fantastiska kundupplevelser. Miljonlotteriet är unikt eftersom verksamheten gör det möjligt för IOGT-NTO att göra samhället bättre, så att ingen ska behöva växa upp i en värld av missbruk. Därför blir mitt fokus att fortsätta utveckla Miljonlotteriet och att hela tiden ha IOGT-NTO:s viktiga arbete i centrum, säger Annika Nyberg, tillträdande vd för Miljonlotteriet.

Rekryteringsprocessen har haft högsta prioritet för Miljonlotteriets styrelse och styrelseordförande Anna Katarina Bergsten är mycket nöjd med resultatet.

– Vi är mycket glada över denna rekrytering. Annika Nyberg har en lång och gedigen erfarenhet av utvecklings- och förändringsarbete likväl som av marknad och sälj. Dessutom har hon de utmärktaledaregenskaper som krävs för den fortsatta utvecklingen av Miljonlotteriet, säger Anna Katarina Bergsten, styrelseordförande för Miljonlotteriet.

Läs mer om Annika Nyberg i tidningen Accent

Kontakt
Annika Nyberg, tillträdande VD Miljonlotteriet
Tel: 070-894 10 50

Anna Katarina Bergsten, styrelseordförande Miljonlotteriet
Tel: 073-807 70 77

Om Miljonlotteriet

Miljonlotteriet grundades 1964 och är ett av Sveriges äldsta lotterier. Företaget erbjuder skraplotter via prenumeration, online och i butik samt bingo på nätet. Visionen är att Miljonlotteriet ska vara ett nav för fantastiska kundupplevelser och ett rikare liv. Miljonlotteriet ägs av IOGT-NTO och tillsammans har de en dröm att ingen ska behöva växa upp i en värld med missbruk. Hela överskottet från Miljonlotteriets verksamhet går till IOGT-NTO:s arbete. Sedan år 2000 har man bidragit med 1,8 miljarder kronor. Läs mer på: www.miljonlotteriet.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.