Följ Miljonlotteriet

Carina från Malmö vann 500 000 på skraplott från Miljonlotteriet

Pressmeddelande   •   Apr 10, 2015 08:00 CEST

Carina skrapade fram 500 000 på en lott från Miljonlotteriet. Tack vare vinsten har hon nu förverkligat flera av sina drömmar.

Carina prenumererar på Miljonlotteriets skraplott och trodde aldrig att hon skulle vinna så mycket, även om hon såklart har hoppats. På frågan hur det kändes att skrpa fram en så stor vinst svarar hon:

– Oj, jag trodde aldrig att jag skulle vara den som vinner så mycket pengar! Jag satt länge och stirrade på datorskärmen framför mig och räknade nollorna länge. Det var helt overkligt! Jag gick i ett lyckorus länge, berättar Carina.

På Miljonlotteriet vinner du din dröm. Våra drömcoacher hjälper till att förverkliga dessa bland tusentals olika vinstert. Carina har valt en bil från Hyundai, resor från Resia och Fritidsresor samt två EU-mopeder.

Carina skrapade fram sin vinst på skraplotten Miljonlotteriet som är den verkliga storsäljaren. Högsta vinsten är 5 miljoner och dessutom får man jackpottchans på köpet på alla lotter.

För ytterligare information kontakta:
Åsa Fredriksson, kommunikationschef, Miljonlotteriet
Mobil: 0704-192843, e-post: asa.fredriksson@miljonlotteriet.se

Om Miljonlotteriet

Miljonlotteriet grundades 1964 och är ett av Sveriges äldsta lotterier. Företaget erbjuder skraplotter via prenumeration, online och i butik samt bingo på nätet. Visionen är att vara bäst på att förverkliga små och stora drömmar. Miljonlotteriets ägs av IOGT-NTO och tillsammans har de en dröm att ingen ska behöva växa upp i en värld med missbruk. Hela överskottet från Miljonlotteriets verksamhet går till IOGT-NTO:s arbete. Sedan år 2000 har man bidragit med 1,5 miljarder kronor. 2013 omsatte Miljonlotteriet ca 600 miljoner kronor. www.miljonlotteriet.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.