Följ Miljonlotteriet

Carina vill uppleva världen med sin vinst från Miljonlotteriet

Pressmeddelande   •   Maj 24, 2016 08:31 CEST

Hawaii, Florida och Nya Zeeland är bara några av de resmål som Carina från Borås drömmer om att uppleva i sitt liv. Tack vare en vinst hos Miljonlotteriet kan hon äntligen resa runt i världen och besöka så många platser hon vill.

Carina och hennes man har alltid drömt om att resa och se världen men av olika anledningar har det inte blivit av. Därför blev hon väldigt glad när vinsten visade sig vara resecheckar till ett värde av totalt 400 000 kronor och inte fria kontanter. På så sätt är vinsten öronmärkt till att hon ska få uppleva saker tillsammans med sin familj.

Jag svävar nog på lite moln och ska fortsätta göra det ett litet tag till. Jag har en sjukdom som jag blir väldigt trött av, men efter vinsten så kände jag inte tröttheten på flera dagar. Jag vara bara så glad, och glad, och glad. Det hela var osannolikt, berättar Carina.

Samma dag som hon fick vinsten åkte Carina och hennes man raka vägen till Resia för att planera sina resedrömmar.

Vi har ju så mycket spännande att se fram emot nu, skrattar Carina och berättar att de bara ska göra sådant som de tycker är roligt och alltid drömt om.

Parets första resa bär av till Rhodos med hela familjen. Här sa de bara ha det gott och njuta av vinsten tillsammans. Sen väntar nya drömmar på att uppfyllas; Hawaii, Florida och Nya Zeeland. 

Om Miljonlotteriet

Miljonlotteriet grundades 1964 och är ett av Sveriges äldsta lotterier. Företaget erbjuder skraplotter via prenumeration, online och i butik samt bingo på nätet. Visionen är att Miljonlotteriet ska vara ett nav för fantastiska kundupplevelser och ett rikare liv. Miljonlotteriet ägs av IOGT-NTO och tillsammans har de en dröm att ingen ska behöva växa upp i en värld med missbruk. Hela överskottet från Miljonlotteriets verksamhet går till IOGT-NTO:s arbete. Sedan år 2000 har man bidragit med 1,8 miljarder kronor. Läs mer på: www.miljonlotteriet.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.