Följ Miljonlotteriet

Gull från Göteborg vann 100 000 kronor på skraplott från Miljonlotteriet

Pressmeddelande   •   Mar 09, 2015 09:13 CET

Gull prenumererar på Miljonlotteriets skraplotter och nu har drömmen om en storvinst blivit verklighet.
– Jag har länge drömt om att kunna resa utanför Europa, men det har inte varit möjligt tidigare, säger en lycklig Gull.

För Gull är 100 000 kronor mycket pengar och kommer göra att hon kan sätta guldkant på tillvaron och äntligen resa utanför Europa. En dröm som hon trodde aldrig skulle bli sann.

– Nu vill jag ut och resa! Jag har inte varit utanför Europa, men nu bär det troligtvis av till Thailand som länge har varit ett drömresmål, säger Gull.

Gull skrapade fram sin vinst på skraplotten Miljonlotteriet. Just den lotten är Miljonlotteriets verkliga storsäljare. Högsta vinsten är 5 miljoner och dessutom får man jackpottchans på köpet på alla lotter. 

För ytterligare information kontakta:
Åsa Fredriksson, kommunikationschef, Miljonlotteriet
Mobil: 0704-192843, e-post: asa.fredriksson@miljonlotteriet.se

Om Miljonlotteriet

Miljonlotteriet grundades 1964 och är ett av Sveriges äldsta lotterier. Företaget erbjuder skraplotter via prenumeration, online och i butik samt bingo på nätet. Visionen är att vara bäst på att förverkliga små och stora drömmar. Miljonlotteriets ägs av IOGT-NTO och tillsammans har de en dröm att ingen ska behöva växa upp i en värld med missbruk. Hela överskottet från Miljonlotteriets verksamhet går till IOGT-NTO:s arbete. Sedan år 2000 har man bidragit med 1,5 miljarder kronor. 2013 omsatte Miljonlotteriet ca 600 miljoner kronor. www.miljonlotteriet.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.