Följ Miljonlotteriet

Gunder har chans att vinna fem miljoner kronor på Miljonlotteriet

Pressmeddelande   •   Maj 12, 2016 08:12 CEST

Gunder, 62 år från Öland har garanterat vunnit 500 000 kronor hos Miljonlotteriet och chans att vinna 5 000 000 kronor. I januari nästa år avgörs det om han vinner ännu mer pengar på den årliga högvinstdragningen.

Gunder och hans fru satt som vanligt framför datorn när de skrapade sina lotter och det plötsligt kom upp på skärmen att de hade vunnit en högvinst hos Miljonlotteriet. Det minsta de kan vinna är 500 000 kronor, som mest 5 000 000 kronor. Visst drömmer de om högsta vinsten, men de vågar inte riktigt hoppas.

– Vi har redan vunnit jättemycket pengar och är jättenöjda. Blir det mer är det bara en glädjande bonus, säger Gunder.

Den överraskande vinsten har inneburit många känslostormar, särskilt för Gunde. Dagen innan paret vann gick Gunders far hastigt bort och inte nog med det fyllde hans mor 80 år samma dag som de vann. Och känslorna fortsätter komma berättar Gunde.

– Jag vill gärna tro att han hade ett finger med i detta eftersom vinsten har säkrat vår egen och våra barns framtid.

Gunder vet redan hur de ska använda en del av vinsten. I augusti fyller nämligen hustrun 60 år och då har de hyrt ett hus i Portugal. Dit planerar de att ta med sina barn och barnbarn som han kallar för turboaggregat. Men den största glädjen berättar han är att kunna ge sina barn en liten slant så som de tänkt och drömt länge, men inte riktigt kunnat göra tidigare.

Om Miljonlotteriets dragning
Miljonlotteriets fördelningsdragning sker i januari för alla lotter som sålts på föregående års lotteri. På skraplotterna Miljonlotteriet och Miljonlotteriets tjugokronorslotter finns chansen att delta i fördelningsdragningen där man kan vinna högvinster på två och fem miljoner.

Om Miljonlotteriet

Miljonlotteriet grundades 1964 och är ett av Sveriges äldsta lotterier. Företaget erbjuder skraplotter via prenumeration, online och i butik samt bingo på nätet. Visionen är att Miljonlotteriet ska vara ett nav för fantastiska kundupplevelser och ett rikare liv. Miljonlotteriet ägs av IOGT-NTO och tillsammans har de en dröm att ingen ska behöva växa upp i en värld med missbruk. Hela överskottet från Miljonlotteriets verksamhet går till IOGT-NTO:s arbete. Sedan år 2000 har man bidragit med 1,8 miljarder kronor. Läs mer på: www.miljonlotteriet.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.