Följ Miljonlotteriet

Hans från Umeå vann en BMW X3 på en skraplott från Miljonlotteriet!

Pressmeddelande   •   Jun 08, 2015 13:30 CEST

Hans skrapade fram 500 000 kronor på Miljonlotteriets och valde en läcker BMW X3.
– Jag har inte varit kund hos Miljonlotteriet så länge så det känns fantastiskt att vinna en storvinst, säger Hans

Hans tvekade inte en sekund vad han skulle använda sina vinstpengar till. Han har länge drömt om en BMW X3 och och nu blir drömmen verklighet.

– Jo, det känns ju trevligt såklart! Bilen kommer i sommar och det kommer kännas roligt att åka runt i den då, säger Hans.

Hans valde en BMW eftersom han haft en sedan tidigare, den gamla bilen kommer han nu sälja. På frågan om vad som är det bästa med den nya bilen säger Hans:

– För det första vill jag ha en bil jag känner mig trygg i på vägen, sen handlar det också om säkerhetssystem. Den ska kännas tillförlitlig och ha plats för mycket saker.

– Sen är jag inte världsbäst på att fickparkera så jag kommer verkligen att ha glädje av backkameran och sensorerna.

Hans fick hjälp att ta välja ut sin drömvinsten med hjälp av en av Miljonlotteriets drömcoacher. Alla som vinner en högvinst hos Miljonlotteriet får hjälp att förverkliga sin dröm om man vill det.

Här kan du läsa om fler av Miljonlotteriets vinnare

För ytterligare information kontakta:
Åsa Fredriksson, kommunikationschef Miljonlotteriet
Mobil: 0704-192843
E-post: asa.fredriksson@miljonlotteriet.se

Om Miljonlotteriet

Miljonlotteriet grundades 1964 och är ett av Sveriges äldsta lotterier. Företaget erbjuder skraplotter via prenumeration, online och i butik samt bingo på nätet. Visionen är att vara bäst på att förverkliga små och stora drömmar. Miljonlotteriets ägs av IOGT-NTO och tillsammans har de en dröm att ingen ska behöva växa upp i en värld med missbruk. Hela överskottet från Miljonlotteriets verksamhet går till IOGT-NTO:s arbete. Sedan år 2000 har man bidragit med 1,5 miljarder kronor. 2013 omsatte Miljonlotteriet ca 600 miljoner kronor. www.miljonlotteriet.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.