Följ Miljonlotteriet

Inez vinst på Miljonlotteriet kom som ett brev på posten!

Pressmeddelande   •   Feb 25, 2016 08:00 CET

Inez, 66, från Färjestaden på Öland skrapade fram 350 000 på en lott från Miljonlotteriet. Vinsten kom verkligen i rätt tid och innebär att hon och hennes man äntligen kan skapa sitt drömhem.

Inez och hennes man satt hemma i sitt kök en kväll, i huset på Öland, när de skrapade fram storvinsten. Samma hus som de så länge pratat om att renovera men tyvärr aldrig riktigt haft råd med.

– Jag blev så himla förvånad och min man kunde inte tro att det var sant. Vi var tvungna att dubbelkolla flera gånger om. Särskilt eftersom vi verkligen försökt spara så länge för att ha råd med att bland annat renovera vårt hem, berättar Inez.

Förutom husets tak som verkligen behöver en upprustning så har det länge varit en stor dröm och högsta prioritering att få ordning i hemmets olika rum. Men eftersom Inez man har varit sjuk en längre tid så har det av naturliga skäl tyvärr inte funnits utrymme.

– Nu ska vi äntligen skapa ett hem som vi kan trivas i och som passar våra behov bättre, säger Inez.

Men hela vinsten ska inte gå till att rusta upp hemmet. Det vinnande paret vill även spara en del i hopp om att inom en snar framtid komma iväg på en drömresa.

– Gärna till värmen där vi kan vara tillsammans bara vi, avslutar Inez med.

Inez och hennes man skrapade fram sin vinst på skraplotten Miljonlotteriet. Högsta vinsten är 5 miljoner kronor, dessutom deltar man i en extradragning med Jackpotchans tre gånger om året.

Här kan du läsa om fler av Miljonlotteriets vinnare

Om Miljonlotteriet

Miljonlotteriet grundades 1964 och är ett av Sveriges äldsta lotterier. Företaget erbjuder skraplotter via prenumeration, online och i butik samt bingo på nätet. Visionen är att Miljonlotteriet ska vara ett nav för fantastiska kundupplevelser och ett rikare liv. Miljonlotteriet ägs av IOGT-NTO och tillsammans har de en dröm att ingen ska behöva växa upp i en värld med missbruk. Hela överskottet från Miljonlotteriets verksamhet går till IOGT-NTO:s arbete. Sedan år 2000 har man bidragit med 1,8 miljarder kronor. Läs mer på: www.miljonlotteriet.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.