Följ Miljonlotteriet

Jan-Erik från Göteborg är Miljonlotteriets nya jackpottvinnare

Pressmeddelande   •   Okt 13, 2015 21:00 CEST

Jan-Erik från Göteborg är nybliven miljonär efter att ha kammat hem 1 290 876 kronor när Miljonlotteriets jackpottdragning avgjordes för andra gången i år.

Jan-Erik hade bara prenumererat på Miljonlotteriet i 6 månader när samtalet från Miljonlotteriet kom. Först trodde han att det var en bluff, men så var inte fallet. Istället fick han beskedet att han vunnit över 1 miljon kronor.

– Det är kul att se att man faktiskt kan vinna och efter så kort tid, jublar Jan Erik vars första reaktion var att tro att det var en bluff. När jag förstod att jag verkligen hade vunnit gick jag omkring med hög puls resten av dagen. Fantastiskt, berättar den glade vinnaren.

Vad den nya miljonären ska göra för pengarna är redan bestämt. Jan Erik har länge drömt om en ny Citroën. Nu kan drömmen bli verklighet.

– Jag vill jobba några år till. Sen ska jag bara ta det lugnt med min fru. Tack vare vinsten kan jag se fram emot sköna resor och avkoppling.

Ett av hans favoritresmål är Teneriffa dit han gärna fortsätter att åka till en lång tid framöver.

Jan Erik vann sin miljonvinst på Miljonlotteriets Jackpott. Det är en extradragning som går av stapeln tre gånger om året. Alla som har köpt lotter hos Miljonlotteriet under 2015 deltar i dragningen tack vare att alla lotter ger andelar i dragningen. Ju fler lotter man köper desto fler andelar har man i dragningen.

Läs mer om Jan-Erik i Expressen
Möt fler av Miljonlotteriets vinnare

För ytterligare information kontakta:
Åsa Fredriksson,kommunikationschef, Miljonlotteriet
Mobil: 0704-19 28 43
E-post: asa.fredriksson@miljonlotteriet.se

Om Miljonlotteriet

Miljonlotteriet grundades 1964 och är ett av Sveriges äldsta lotterier. Företaget erbjuder skraplotter via prenumeration, online och i butik samt bingo på nätet. Visionen är att vara bäst på att förverkliga små och stora drömmar. Miljonlotteriets ägs av IOGT-NTO och tillsammans har de en dröm att ingen ska behöva växa upp i en värld med missbruk. Hela överskottet från Miljonlotteriets verksamhet går till IOGT-NTO:s arbete. Sedan år 2000 har man bidragit med 1,5 miljarder kronor. 2013 omsatte Miljonlotteriet ca 600 miljoner kronor. www.miljonlotteriet.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.