Följ Miljonlotteriet

Ken vann bingojackpott hos Miljonlotteriet samtidigt som Kalla tog VM-guld

Pressmeddelande   •   Mar 09, 2015 08:59 CET

Ken från Sollentuna befann sig i Falun under skid-VM för att heja fram Charlotte Kalla. Tyvärr blev han sjuk och fick följa loppet från tv. Då passade han på att spela bingo. Samtidigt som Kalla vann sitt VM-guld vann Ken 255 471 kronor på jackpott.
– En mäktig upplevelse. Och det blev ett dubbelt firande. Kallas guld och min bingojackpott. Underbart, säger Ken!

För två veckor sedan befann sig Ken i Falun för att heja fram Charlotte Kalla och de andra svenskorna i enmilsloppet i skid-VM. Ken missade emellertid loppet på grund av influensa.

Och det var tur.

För när han istället för att heja på svenskorna längs skidspåret tvingades följa loppet på tv:n, passade han samtidigt på att lägga beslag på Miljonlotteriets Stjärnjackens stora jackpott på 255 471 kronor!

– Helt otroligt. Jag trodde aldrig jag skulle ta en jackpott, men nu har det hänt, hälsar Ken.

Senare på kvällen trotsade Ken sin influensa och begav sig ner till Faluns centrum för att vara med om Kallas prisutdelning.

– En mäktig upplevelse. Och det blev ett dubbelt firande. Kallas guld och min bingojackpott. Underbart!

Ken vann sin fantastiska jackpottvinst på Miljonlotteriets bingo Stjärnjacken.

Här kan du läsa om fler av Miljonlotteriets vinnare

För ytterligare information kontakta:
Åsa Fredriksson, kommunikationschef, Miljonlotteriet
Mobil: 0704-192843, e-post: asa.fredriksson@miljonlotteriet.se

Om Miljonlotteriet

Miljonlotteriet grundades 1964 och är ett av Sveriges äldsta lotterier. Företaget erbjuder skraplotter via prenumeration, online och i butik samt bingo på nätet. Visionen är att vara bäst på att förverkliga små och stora drömmar. Miljonlotteriets ägs av IOGT-NTO och tillsammans har de en dröm att ingen ska behöva växa upp i en värld med missbruk. Hela överskottet från Miljonlotteriets verksamhet går till IOGT-NTO:s arbete. Sedan år 2000 har man bidragit med 1,5 miljarder kronor. 2013 omsatte Miljonlotteriet ca 600 miljoner kronor. www.miljonlotteriet.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.