Följ Miljonlotteriet

Lena från Eskilstuna vann drömbilen på Miljonlotteriet – i sommar ska hon bila genom Europa

Pressmeddelande   •   Feb 25, 2016 08:00 CET

Lenas vinst på skraplotten Miljonlotteriet gav henne en sprillans ny bil som gjord för långa resor. Nu ser hon fram emot sommaren när hon och hennes man ska bila genom Europa och upptäcka platser på egen hand och i egen takt.

Varje månad trillar det ner nya lotter i brevlådan hemma hos Lena och trots att hon nyligen kammat hem en storvinst blir hon fortfarande lika glad, förväntansfull och ivrig varje gång.

– Det är en av mina favoritstunder och nu vet man ju att det är möjligt. Innan hade jag så svårt att tro att det var sant. Det är verkligen en fantastisk glädje, säger Lena.

I dag är Lena och hennes man stolta ägare till en Peugeot 308 med dieselmotor. Valet av bilen var mycket enkelt, då de varje sommar bilar 200 mil genom Europa och ner till Italien.

– Vi ser så himla mycket framemot att inviga den nya bilen som är fantastisk för den här typen av resor. Tack vare bilens fantastiska motor behöver vi nämligen bara tanka en gång på vägen ner och det är guld värt, berättar Lena.

Paret har varit flitiga Italienbesökare i över 40 år, men valde ändå en Peugeot framför en annan bilmodell, eftersom de tycker att den lämpar sig bättre hemma i Sverige och på deras långresor som de nu kan fortsätta göra flera år framöver.

Här kan du läsa om fler av Miljonlotteriets vinnare

Om Miljonlotteriet

Miljonlotteriet grundades 1964 och är ett av Sveriges äldsta lotterier. Företaget erbjuder skraplotter via prenumeration, online och i butik samt bingo på nätet. Visionen är att Miljonlotteriet ska vara ett nav för fantastiska kundupplevelser och ett rikare liv. Miljonlotteriet ägs av IOGT-NTO och tillsammans har de en dröm att ingen ska behöva växa upp i en värld med missbruk. Hela överskottet från Miljonlotteriets verksamhet går till IOGT-NTO:s arbete. Sedan år 2000 har man bidragit med 1,8 miljarder kronor. Läs mer på: www.miljonlotteriet.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.