Följ Miljonlotteriet

Ludwig Alholt slutar som VD för Miljonlotteriet

Pressmeddelande   •   Nov 06, 2015 15:47 CET

Efter nio framgångsrika år som VD för Miljonlotteriet väljer nu Ludwig Alholt att gå vidare till nya utmaningar. Hans insatser för Miljonlotteriets verksamhet och genom lotteriets överskott för hela IOGT-NTO-rörelsen är på många sätt ovärderliga och vi önskar Ludwig all lycka till i framtiden.

– Det är med stor glädje och stolthet som jag ser tillbaka på alla mina år i spelbranschen tillsammans med Miljonlotteriet. För mig känns det nu spännande och utvecklande att få vara med om en ny utmaning. Jag kommer att berätta mer om mitt nya uppdrag inom kort, säger Ludwig Alholt.

Nuvarande vVD, Mattias Westholm, går in som tf VD. Han har arbetat på Miljonlotteriet i 15 år och är väl insatt i både företagets verksamhet och den spännande framtid som hela spelbranschen står inför.

– Miljonlotteriet är ett starkt varumärke, med stor framtidstro, på en marknad i snabb förändring. Jag är verkligen glad över förtroendet och omfamnar uppdraget att få leda Miljonlotteriet i en riktning där vi kommer stå redo att möta framtidens kundkrav på ett modernt och konkurrenskraftigt sätt.

Ludwig kommer att finnas i verksamheten under en övergångsperiod. Processen med att hitta en ny VD till Miljonlotteriet är redan igång.

För ytterligare information kontakta:
Ludwig Alholt, 0705-95 66 10
E-post ludwig.alholt@miljonlotteriet.se

Mattias Westholm, 0702-610367
E-post Mattias.westholm@miljonlotteriet.se

Om Miljonlotteriet

Miljonlotteriet grundades 1964 och är ett av Sveriges äldsta lotterier. Företaget erbjuder skraplotter via prenumeration, online och i butik, samt bingo på nätet. Visionen är att Miljonlotteriet ska vara ett nav för fantastiska kundupplevelser och ett rikare liv. Miljonlotteriet ägs av IOGT-NTO och tillsammans har de en dröm att ingen ska behöva växa upp i en värld med missbruk. Hela överskottet från Miljonlotteriets verksamhet går till IOGT-NTO:s arbete. Sedan år 2000 har man bidragit med 1,7 miljarder kronor. www.miljonlotteriet.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.