Följ Miljonlotteriet

​Miljonlotteriet erbjuder BankID för ännu bättre säkerhet

Pressmeddelande   •   Nov 18, 2016 06:00 CET

Som första svenska spelbolag implementerar Miljonlotteriet till en elektronisk möjlighet att legitimera sig på miljonlotteriet.se genom BankID. En ny funktion för att ytterliga öka säkerheten och servicen för alla våra kunder. Med Miljonlotteriets stora fokus på noggrannhet och säkerhet är detta ett steg i rätt riktning.

Säkerheten för våra kunder är en mycket viktig del av Miljonlotteriet och vi lägger mycket tid och arbete på att verifiera och validera identiteter. Att integrera ett elektroniskt sätt att legitimera sig på ger Miljonlotteriets kunder en snabbare och säkrare tillgång till spelsajten.

– Vi är stolta över att vara den första spelaktören på den svenska marknaden, som erbjuder en enkel och säker inloggning. Ett högt konsumentskydd och spelansvar ären självklar prioritering för oss, dessutom är detta en avsevärd förbättring för våra kunder och deras spelupplevelse, säger Annika Nyberg, VD på Miljonlotteriet.

Mobilt BankID gör inloggningsprocessen enkel för kunden, som istället för att registrera flera rader med uppgifter endast nyttjar identifieringen via mobilt BankID-appen. Inloggning via denna kanal säkerställer också identifiering av att det är rätt person som spelar, vilket ökar konsumentskyddet och tryggheten kring spelandet avsevärt.

Om Miljonlotteriet

Miljonlotteriet grundades 1964 och är ett av Sveriges äldsta lotterier. Företaget erbjuder skraplotter via prenumeration, online och i butik samt bingo på nätet. Visionen är att Miljonlotteriet ska vara ett nav för fantastiska kundupplevelser och ett rikare liv. Miljonlotteriet ägs av IOGT-NTO och tillsammans har de en dröm att ingen ska behöva växa upp i en värld med missbruk. Hela överskottet från Miljonlotteriets verksamhet går till IOGT-NTO:s arbete. Sedan år 2000 har man bidragit med 1,8 miljarder kronor. Läs mer på: www.miljonlotteriet.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.