Följ Miljonlotteriet

Miljonlotteriet gav Kerstin tur på otursdagen

Pressmeddelande   •   Dec 21, 2015 08:30 CET

På självaste fredagen den 13:e fick friluftsfantasterna Kerstin och hennes man en glad överraskning. Otursdagen blev en lyckodag när de skrapade fram 150 000 kronor på en lott från Miljonlotteriet.

Kerstin, 78, och hennes man satt vid köksbordet och skrapade lotter en eftermiddag i november. Kerstin hade tidigare sagt till sig själv att hon skulle sluta prenumerera på lotter om de inte vann denna gång heller. Som om en lottgud hört Kerstins tankar skrapade paret fram en vinst på hela 150 000 kronor.

– Min man kunde inte se om det stod 100 eller 1 000 kronor på lotten, när jag tittade efter visade det sig att det stod 150 000. Vi trodde inte att det var sant och var tvungna att se efter många gånger innan vi var säkra, skrattar Kerstin.

Kerstin och hennes man promenerar varje dag och försöker vara aktiva i trädgården och hälsa på familjen som bor utspritt över landet. För pengarna planerar det pigga paret att åka på resor och spela golf. Skottland och Österrike är två favoritresmål, framförallt lockar den vackra naturen och landskapen.

– Den här vinsten sätter verkligen guldkant på tillvaron. Det är pengar vi aldrig räknat med och det är sådant här som man tänker aldrig händer, berättar en glad Kerstin.

Än så länge har Kerstin och hennes man hållit vinsten hemlig. Endast äldsta dottern har fått höra den roliga nyheten. Men till jul ska paret avslöja överraskningen för resten av familjen.

Läs om fler av Miljonlotteriets vinnare

För ytterligare information kontakta:
Åsa Fredriksson, kommunikationschef, Miljonlotteriet
Mobil: 0704-192843
E-post: asa.fredriksson@miljonlotteriet.se

Om Miljonlotteriet

Miljonlotteriet grundades 1964 och är ett av Sveriges äldsta lotterier. Företaget erbjuder skraplotter via prenumeration, online och i butik samt bingo på nätet. Visionen är att Miljonlotteriet ska vara ett nav för fantastiska kundupplevelser och ett rikare liv. Miljonlotteriet ägs av IOGT-NTO och tillsammans har de en dröm att ingen ska behöva växa upp i en värld med missbruk. Hela överskottet från Miljonlotteriets verksamhet går till IOGT-NTO:s arbete. Sedan år 2000 har man bidragit med 1,7 miljarder kronor. Läs mer på: www.miljonlotteriet.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.