Följ Miljonlotteriet

Miljonlotteriet lanserar mobil lott kopplad till tv-program

Pressmeddelande   •   Sep 13, 2013 10:27 CEST

Den 1 oktober börjar Miljonlotteriets Pengarna på bordet i TV4 med Paolo Roberto som programledare. Samtidigt lanseras en lott för mobiltelefoner och surfplattor där lottköparen själv har chans att påverka hur stor vinsten kan bli. Det är den första lotten i Sverige som kombinerar tre-lika-skrap och sannolikhetsspel.

Miljonlotteriets Pengarna på bordet-lott består av ett vanligt tre-lika skrap. Det du vinner på tre-lika-skrapet har du chans att fyrdubbla genom att satsa dina pengar på fyra olika luckor. Men du kan också förlora allt. Högsta vinsten är 1 miljon kronor.

– Det känns riktigt roligt att vi återigen är först med en ny spelform. I januari lanserade vi Miljonlotteriets Highfive, världens första lott i 3D och nu lanserar vi Miljonlotteriets Pengarna på bordet-lott, där vi är först med att kombinera tre-lika-skrap och sannolikhetsspel säger Ludwig Alholt, vd Miljonlotteriet

Miljonlotteriet vill vara med och driva spelutvecklingen framåt i Sverige och hela tiden ligga i framkant. Spelansvar står högt på agendan samtidigt som roliga och spännande spel för kunden arbetas fram. Miljonlotteriet skapar och förverkligar drömmar varje dag, samtidigt går överskottet till IOGT-NTO:s arbete mot alkoholens baksidor, så att ingen ska behöva växa upp i missbruk.

– Jag är oerhört stolt över att vi utvecklar nya spännande spel för den svenska spelmarknaden. Genom att vi gör det kan vi säkra att IOGT-NTO får ett bra överskott till sitt fantastiska arbete säger Ludwig.

För mer information, kontakta:
Ludwig Alholt, vd Miljonlotteriet
031-338 28 47
0705-95 66 10

Om Miljonlotteriet
Miljonlotteriet grundades 1964 och är ett av Sveriges äldsta lotterier.Vi erbjuder utöver skraplotter via prenumeration, online och i butik, även bingo på nätet. I samarbete med TV4 har vi det populära spelprogrammet Miljonlotteriets Pengarna på bordet! Visionen är att vara bäst på att förverkliga små och stora drömmar. Miljonlotteriets ägs av IOGT-NTO och tillsammans har vi en dröm att ingen ska behöva växa upp i en värld med missbruk. Hela överskottet från Miljonlotteriets verksamhet går till IOGT-NTO:s arbete. För mer information se www.miljonlotteriet.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.