Följ Miljonlotteriet

Miljonlotteriet lanserar världsnyhet

Pressmeddelande   •   Maj 30, 2013 13:46 CEST

Som första lotteri i världen lanserar Miljonlotteriet online prenumeration av lotter. Den traditionella skrapupplevelsen finns kvar, men nu i digital form och når kunden direkt i datorn.

I början av året presenterade Miljonlotteriet världens första tredimensionella lott, Miljonlotteriet HighFive. Och nu kommer en ny innovativ världsnyhet – onlineprenumeration!  

– Miljonlotteriet är först i världen med onlineprenumeration. Vi har jobbat med lotter i nästan 50 år och har även funnits länge online. Därför såg vi tidigt hybriden med onlineprenumeration, berättar Ludwig Alholt, Miljonlotteriets vd.

Miljonlotteriets onlineprenumeration heter Miljonlotteriet Premium och finns i inledningsstadiet i två varianter; som månadsprenumeration på skraplotten Miljonlotteriet och som veckoprenumeration på skraplotten Miljonlotteriet Resan. Kunden får sina lotter i mailboxen och skrapar dem direkt på skärmen.

– Fler varianter kommer att lanseras. En av de stora fördelarna med onlineprenumeration är att man som kund kan skräddarsy sin prenumeration. Möjligheterna är oändliga, säger Ludwig Alholt.

Två världsnyheter inom loppet av ett par månader är ingen tillfällighet. Miljonlotteriet arbetar medvetet med att hitta nya, innovativa lösningar i en bransch som är i ständig förändring.

– Vi vill vara nytänkande och stå för innovation. Vi är medvetna om att vi måste agera på marknadens villkor, där den digitala plattformen är den nya arenan.

Under arbetet med att utveckla Miljonlotteriet Premium samarbetade Miljonlotteriet med inUse, som fick i uppgift att utforma grafisk design samt interaktionsdesign.

Läs mer om nyheten på Inuses blogg

För ytterligare information kontakta:
Ludwig Alholt, vd Miljonlotteriet
Mobil: 0705-95 66 10, e-post: ludwig.alholt@miljonlotteriet.se

Om Miljonlotteriet
Miljonlotteriet grundades 1964 och är ett av Sveriges äldsta lotterier. På huvudkontoret i Mölnlycke arbetar 60 personer med prenumerationslotter, skraplotter och bingo som säljs på nätet och i butik. Visionen är att vara bäst på att förverkliga små och stora drömmar. Miljonlotteriets ägs av IOGT-NTO och tillsammans har de en dröm att ingen ska behöva växa upp i en värld med missbruk. Hela överskottet från Miljonlotteriets verksamhet går till IOGT-NTO:s arbete. 2011 omsatte företaget 575 Mkr och överskottet på 120 Mkr gick oavkortat till arbetet för en värld där alkohol och andra droger inte hindrar människor att leva ett fritt och rikt liv. www.miljonlotteriet.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.