Följ Miljonlotteriet

Miljonlotteriet överlåter The Gaming Day till Svenska Mässan

Pressmeddelande   •   Nov 30, 2012 15:00 CET

Miljonlotteriet har under fem år anordnat The Gaming Day. Nu överlåts spelkonferensen till Svenska Mässan för vidareutveckling och nyetablering.

The Gaming Day lanserades av Miljonlotteriet 2007 och är en årlig spelkonferens för marknadens aktörer inriktad på utveckling och innovation av den svenska kommersiella spelmarknaden.

Nu ska Svenska Mässan vidareutveckla The Gaming Day till en spelkonferens med inriktning på den nordeuropeiska marknaden och med särskilt fokus på den nordiska marknaden. Därtill adderas en utställningsdel samt utbildningskoncept för de aktuella frågeställningar som branschen står inför.

– Marknaden för kommersiellt spel är under ständig utveckling och vi ser behovet av en stark branschmötesplats. Svenska Mässan har erfarenheten och förutsättningarna för att utveckla The Gaming Day till just det, säger Ludwig Alholt, vd Miljonlotteriet.  

The Gaming Day kommer att arrangeras på Waterfront i Stockholm den 19-20 november 2013.

För ytterligare information kontakta:
Ludwig Alholt, vd Miljonlotteriet, tfn 031-338 28 47
e-post ludwig.alholt@miljonlotteriet.se

Efter mer än 40 år av framgångsrik lotteriförsäljning är Miljonlotteriet i dag Sveriges näst största skraplotteri. Vi erbjuder utöver skraplotter även bingo på nätet. Överskottet från verksamheten går till IOGT-NTO:s arbete mot alkohol, droger och våld bland barn och ungdomar. De senaste 10 åren har Miljonlotteriet bidragit med över 1 miljard kronor.

Tel: 031-338 28 00 00. Fax: 031-338 01 40. www.miljonlotteriet.se  http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/miljonlotteriet

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.