Följ Miljonlotteriet

Bengt från Norrköping vann 1 miljon på lott från Miljonlotteriet!

Pressmeddelande   •   Sep 04, 2013 16:20 CEST

Bengts dröm är en ny fin bil. Nu kan den bli verklighet, tack vare miljonvinsten på Miljonlotteriet.
– Det känns helt fantastiskt, säger den lycklige vinnaren.

Bengt från Norrköping hade planerat att köpa en ny bil inom de närmaste två åren, men nu behöver han inte vänta längre.

– Jag och min fru har pratat om vår drömbil och vi vill ha en bil med lite högre insteg. En pensionärs-SUV helt enkelt, skrattar Bengt.

Bengt skrapade fram sin miljonvinst online på Miljonlotteriets hemsida.

– När jag skulle gå in på datorn och registrera mina lotter började det plötsligt blinka högvinst. Jag var tvungen att läsa innantill innan det sjönk in vad det faktiskt innebar.

Vad Bengt mer ska hitta på med sin vinst när drömbilen är inhandlad har han också planerat.

– Jag vill hjälpa barn och barnbarn. Till exempel ska min ena dotter byta kök och barnbarnen börjar bli stora och vill ut på språkresor och sådana saker. Nu finns det möjligheter till sponsring, avslutar den glada vinnaren.

För mer information, kontakta:
Ludwig Alholt, vd Miljonlotteriet
031-338 28 00
0705-95 66 10

Om Miljonlotteriet:
Miljonlotteriet grundades 1964 och är ett av Sveriges äldsta lotterier. Vi erbjuder utöver skraplotter via prenumeration, online och i butik, även bingo på nätet. I samarbete med TV4 har vi det populära spelprogrammet Miljonlotteriets Pengarna på bordet! Visionen är att vara bäst på att förverkliga små och stora drömmar. Miljonlotteriets ägs av IOGT-NTO och tillsammans har vi en dröm att ingen ska behöva växa upp i en värld med missbruk. Hela överskottet från Miljonlotteriets verksamhet går till IOGT-NTO:s arbete. För mer information se www.miljonlotteriet.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.