Följ Miljonlotteriet

Johnny från Lödöse vann 1 miljon på lott från Miljonlotteriet!

Pressmeddelande   •   Apr 23, 2013 09:00 CEST

Johnnys dröm är att bygga sitt eget hus. Nu kan den bli verklighet, tack vare miljonvinsten på Miljonlotteriet.
– Det känns helt fantastiskt, säger den lycklige vinnaren.

Johnny från Lödöse gillar poker och brukar vinna hyggliga summor. Men det var först när han började prenumerera på skraplotter från Miljonlotteriet som det verkligen small till. Plötsligt skrapade han fram en miljonvinst.

– En helt overklig känsla. Jag trodde inte mina ögon när jag tittade på lotten, berättar Johnny.

Vad Johnny ska hitta på med sin vinst har han redan bestämt. Först blir det en USA-resa tillsammans med sin pappa. En vecka i Las Vegas med casinon, poker och den spektakulära utställningen Viva Las Vegas står på programmet.

– Sedan hoppas jag kunna förverkliga en dröm jag har, att bygga mitt eget hus. Eller så fortsätter jag att snickra vidare på min gamla enplansvilla. Huset skulle behöva ny panel och nytt tak. Kanske vore det även läge att bygga ut lite grann. Nu har jag ju möjligheten.

Johnny skrapade fram sin miljonvinst på skraplotten Miljonlotteriet. Lotten är Miljonlotteriets verkliga storsäljare med fler än 150 000 prenumeranter. Den finns även att köpa online på miljonlotteriet.se Högsta vinsten är 5 miljoner.

Läs mer om skraplotten Miljonlotteriet här 

För ytterligare information, kontakta:
Ludwig Alholt, VD Miljonlotteriet
Mobil: 0705-95 66 10, e-post: ludwig.alholt@miljonlotteriet.se
För högupplösta bilder, kontakta: jakob.wilen@miljonlotteriet.se

Om Miljonlotteriet
Miljonlotteriet grundades 1964 och är ett av Sveriges äldsta lotterier. På huvudkontoret i Mölnlycke arbetar 60 personer med prenumerationslotter, skraplotter och bingo som säljs på nätet och i butik. Visionen är att vara bäst på att förverkliga små och stora drömmar.
Miljonlotteriets ägs av IOGT-NTO och tillsammans har de en dröm att ingen ska behöva växa upp i en värld med missbruk. Hela överskottet från Miljonlotteriets verksamhet går till IOGT-NTO:s arbete. 2011 omsatte företaget 575 Mkr och överskottet på 120 Mkr gick oavkortat till arbetet för en värld där alkohol och andra droger inte hindrar människor att leva ett fritt och rikt liv.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.