Följ Miljonlotteriet

Ove från Värnamo har listat ut hur man vinner på Miljonlotteriet

Pressmeddelande   •   Jul 06, 2016 09:06 CEST

Det är en härlig lyckoträff att vinna på lotter. En del kan spela i åratal utan att vinna, medan andra har tur nog att träffa rätt mer än en gång. Som Ove, han har nämligen vunnit varje gång, sen han startade sin prenumeration på Miljonlotteriet. Nu blev det äntligen en storvinst.

Att vinna varje gång man spelar, som Ove gjort, händer inte alla och enligt honom har det inte bara med tur att göra, utan också rätt taktik. Istället för att skrapa alla lotter på samma gång, börjar han med att skrapa en lott i taget, en dag i taget.

– Jag började skrapa mina lotter på det här viset för att dra ut på det goda, spänningen, sen insåg jag att det faktiskt funkade och har därför fortsatt att skrapa på samma sätt, berättar Ove.

När Ove skrapade fram sin vinst, på en valfri bil till ett värde av 200 000 kronor, sprang han direkt över till sin systerdotter för att berätta den roliga nyheten och kolla så att det verkligen stämde.

– Jag såg att jag skrapat fram ett belopp som jag vinner en bil för motsvarande värde, men trodde ändå inte att det var sant, berättar han.

Som pensionär åker han runt mycket för att hälsa på familj och vänner, därför passar det bra med en ny bil. Nu återstår det bara att se vilken bilmodell Ove väljer, men det lutar åt en ny Kia med automatpaket.

Läs om fler av våra vinnare på vinnarhistorier.se

Om Miljonlotteriet

Miljonlotteriet grundades 1964 och är ett av Sveriges äldsta lotterier. Företaget erbjuder skraplotter via prenumeration, online och i butik samt bingo på nätet. Visionen är att Miljonlotteriet ska vara ett nav för fantastiska kundupplevelser och ett rikare liv. Miljonlotteriet ägs av IOGT-NTO och tillsammans har de en dröm att ingen ska behöva växa upp i en värld med missbruk. Hela överskottet från Miljonlotteriets verksamhet går till IOGT-NTO:s arbete. Sedan år 2000 har man bidragit med 1,8 miljarder kronor. Läs mer på: www.miljonlotteriet.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.