Följ Miljonlotteriet

​Sten vann en röd drömbil till garaget

Pressmeddelande   •   Sep 06, 2016 09:21 CEST

Mörkröd Mitsubishi Outlander

Fyra bilar och en motorcykel huserar i Stens garage. Men så är det också hans största intresse. Senaste tillskottet är en mörkröd Mitsubishi Outlander. Som blev valet när han vann 300 000 kronor på Miljonlotteriet.

Sten berättar med värme om bilarna i garaget. Äldsta bilen är en veteranbil, en Volvo PV833 från 1951, det finns också en väl inkörd Volvo 940, en silvrig Ford Mondeo, och en motorcykel. Alla är röda utom Forden.

– Vi satt vid köksbordet och skrapade. Varken min hustru eller jag trodde det var sant när vi skrapade fram 300 000 kronor. Jag är 77 år och har aldrig vunnit i hela mitt liv, berättar Sten.

In i garaget flyttade en röd Mitsubishi Outlander för några veckor sedan. En bil som Sten är väldigt nöjd med.

– När vi var ute och körde idag så pratade jag och min hustru om att vi verkligen har svårt att förstå att vi vunnit den. Helt fantastiskt att vinna en hel bil, säger Sten.

Eftersom det börjar bli trångt i garaget flyttar Forden till dottern.

– På så sätt får hon också del av vinsten. Det är viktigt att dela med sig, säger Sten

Miljonlotteriet är en prenumerationslott från Miljonlotteriet med en högsta vinst på 5 miljoner. 

Du kan läsa om fler av våra vinnare på vinnahistorier.se 

Om Miljonlotteriet

Miljonlotteriet grundades 1964 och är ett av Sveriges äldsta lotterier. Företaget erbjuder skraplotter via prenumeration, online och i butik samt bingo på nätet. Visionen är att Miljonlotteriet ska vara ett nav för fantastiska kundupplevelser och ett rikare liv. Miljonlotteriet ägs av IOGT-NTO och tillsammans har de en dröm att ingen ska behöva växa upp i en värld med missbruk. Hela överskottet från Miljonlotteriets verksamhet går till IOGT-NTO:s arbete. Sedan år 2000 har man bidragit med 1,8 miljarder kronor. Läs mer på: www.miljonlotteriet.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.